0570 244 056

Eenvoud en gemak.

Dat vat in twee woorden samen wat Memoriam.tv anders maakt. Alles aan Memoriam.tv is erop afgestemd om uw livestreams professioneel, prettig en zorgeloos te laten verlopen.

1 - Maak een account aan

Ga naar de beheerpagina van Memoriam.tv om een account aan te maken. Registreer uw organisatie en voer een wachtwoord in. Na uw aanmelding bij Memoriam.tv ontvangt u een bevestiging per mail. U kunt nu inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Bij het aanmaken van uw account is automatisch een zender aangemaakt met de naam Zaal 1. Ga naar de zenderpagina voor de gegevens om uw zender in te stellen en te koppelen aan Memoriam.tv. Om de optimale kwaliteit te waarborgen raden we u aan om een vaste (geen mobiele) verbinding te gebruiken. Is het u niet helemaal duidelijk? Bel of mail ons gerust: 085 130 18 86 / info@memoriam.tv. Of vraag uw AV-installateur om advies.

2 - Stel de zender in

3 - Voeg een uitzending toe

Nadat u hebt ingelogd komt u op uw overzichtspagina van aankomende uitzendingen. Klik rechtsboven op ‘Voeg toe’. Op de pagina die nu verschijnt vult u de zender, de naam van de overledene, de datum en de duur van de uitzending in.

De uitzending is aangemaakt; u kunt de aankondiging delen met de nabestaanden en de genodigde kijkers via whatsapp en/of e-mail.

4 - Deel de aankondiging

5 - Naar de landingspagina

Via de gedeelde aankondiging komen de nabestaanden en andere kijkers op een gepersonaliseerde landingspagina. Hierop staat de naam van de overledene met de datum, aanvangstijd en tijdsduur van de livestream van de uitvaartdienst. De kijkers hoeven niets te doen. De uitzending via Memoriam.tv start en eindigt automatisch wanneer de zender wordt aan- of uitgezet.

Makkelijker wordt het niet.
Probeer het gerust.