0570 244 056

Tijdens de uitzending

De kijkers zijn verzekerd van de optimale beeld- en geluidskwaliteit voor het apparaat waarop zij de uitvaartdienst meebeleven.

Altijd de beste kwaliteit voor de kijker

De beelden die u uitzendt worden automatisch omgezet naar het meest geschikte formaat voor de kijker: zowel voor mobiele devices (smartphone, tablet, laptop) als vaste apparaten (interactieve tv, pc). Bij een vaste aansluiting is de kwaliteit het hoogst. De kwaliteit van de beelden die we van u ontvangen is bepalend voor wat eruit komt. Van oud ijzer kunnen we helaas geen goud maken.

Bij Memoriam.tv wordt uw uitzending niet gecontroleerd op muziekrechten zoals bij YouTube en Facebook. De kijkers ervaren een uitzending die vrij is van reclame en censuur.

Geen muziekcensuur

Geen reclame

Uw uitzending wordt niet onderbroken door reclame.

Eerlijke kosten: u betaalt een vast laag bedrag per uitzending. Dit is inclusief gemiddeld 100 kijkuren per uitzending. Wanneer er per maand gemiddeld meer dan 100 kijkuren per uitzending zijn, brengen we deze extra kijkers in rekening tegen een voordelig tarief per kijker.

Memoriam.tv. heeft geen limiet aan het aantal kijkers: er zijn geen virtuele beperkingen. De kijkersaantallen kunnen probleemloos oplopen tot tienduizenden en meer.

Onbeperkt aantal kijkers

Meerdere uitzendingen tegelijk

Op uw account kunt u meerdere diensten tegelijk uitzenden. Hiervoor maakt u eenvoudig meerdere zendprofielen aan, met bijvoorbeeld een eigen zender voor elke zaal of locatie.

Makkelijker wordt het niet.
Probeer het gerust.