0570 244 056

Over ons.

Memoriam.tv maakt het voor iedereen makkelijk om uitvaartdiensten van dichtbij mee te beleven. Waar, wanneer en met hoeveel kijkers dan ook.

De voorsprong van de ervaring.

Ruim 15 jaar geleden waren we met Kerkdienstgemist.nl pioniers op het gebied van livestream uitzendingen. Als livestream wegbereiders zijn we uitstekend vertrouwd met privacy, veiligheid en betrouwbaarheid. We weten uit ervaring wat wel en niet werkt. En wat u en uw cliënten verwachten.

Memoriam.tv is een bijzonder gebruikersvriendelijk systeem. Eenvoudig te bedienen door de nabestaanden, door de kijkers én door u en uw medewerkers. De livestreams van uw uitvaartdiensten lopen prettig en betrouwbaar, niet gehinderd door vragen of problemen.

Eerst de mens, dan de techniek.

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd wat u en de nabestaanden verwachten van de perfecte livestream. Die verwachtingen maakt Memoriam.tv waar.

We zijn nerds. Er stromen nulletjes en eentjes door onze aderen. We lopen voorop in de livestream technologie en we blijven continu innoveren. Maar op de eerste plaats zijn we helpers. We helpen u om de livestream van uw uitvaartdienst soepel te laten verlopen.

Techneuten met hart voor uw zaak.

Poespas past ons niet.

We houden van duidelijkheid. Van open en eerlijk samenwerken. Daarom kijken we niet alleen naar uw wensen maar ook naar de realistische mogelijkheden. We maken samen heldere afspraken, hanteren reële tarieven en zijn daar ook transparant in.

Makkelijker wordt het niet.
Probeer het gerust.