0570 244 056

Begrafenis livestream

Een begrafenis livestream uitzenden op een gratis platform zoals YouTube of Facebook levert vaak veel frustraties op. Tussentijdse reclames en onderbrekingen dragen immers niet bepaalt bij aan een respectabele kijkervaring, om nog maar niet te spreken over de muziekcensuur waar rekening mee moet worden gehouden. De commerciële insteek van dergelijke platformen vormt tevens een schril contrast met de plechtigheid van een uitvaart. Wanneer je gebruik maakt van Memoriam.tv heb je daar allemaal geen last van; onze dienst is speciaal opgezet om begrafenis livestreams soepel en professioneel te laten verlopen.

Makkelijker wordt het niet.
Probeer het gerust.

Begrafenis livestream via Memoriam.tv

In tegenstelling tot andere platformen, is Memoriam.tv specifiek afgestemd op het live streamen van begrafenissen. Ons team heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het faciliteren van livestreams en beschikt over alle nodige kennis van livestream technologie. Bovendien blijven we onze diensten continu verbeteren en vernieuwen. Je bent bij ons dan ook verzekerd van een professionele begrafenis livestream waarbij alles soepel verloopt. Dat gezegd hebbende willen we wel dat je weet dat de mens bij ons altijd op de eerste plaats staat; wij zijn er om jou te helpen, de techniek komt op nummer twee.Vraag demo aan

Hoe regel ik een begrafenis livestream?

Bij Memoriam.tv doen we er alles aan om het regelen van een begrafenis livestream zo eenvoudig mogelijk te maken. Het proces bestaat uit 5 simpele stappen: Je maakt een account aan op Memoriam.tv, stelt de zender in en voegt een uitzending toe. Vervolgens wordt er een link aangemaakt voor de begrafenis livestream, welke je met de nabestaanden en andere genodigden kunt delen. Wanneer zij op de link klikken komen zij automatisch op een gepersonaliseerde landingspagina terecht, waar zij de begrafenis livestream kunnen bekijken.Vraag demo aan

begrafenis livestream terugkijken

We weten uit ervaring dat veel mensen de behoefte hebben om een begrafenis livestream later terug te kunnen kijken. Soms omdat het vanwege andere verplichtingen niet mogelijk is om live mee te kijken. In andere gevallen omdat het opnieuw bekijken van de begrafenis kan helpen bij het verwerken van het verlies. Bij Memoriam.tv kunnen de opnames tot een maand na de uitzending bekeken worden; dit kan gewoon via de eerder gedeelde link. Daarnaast bieden wij nabestaanden de mogelijkheid om de uitzending direct na afloop van de begrafenis te downloaden. Op die manier kunnen de opnames van de uitvaart bewaart blijven en op elk gewenst moment (opnieuw) bekeken worden.

Vraag demo aan

  • Gebruiksvriendelijk platform voor live uitvaarten
  • Streamkwaliteit automatisch afgestemd op het medium
  • Unieke links naar gepersonaliseerde landingspagina
  • Opnames van de uitvaart na afloop downloaden

Zo wordt Memoriam.tv ervaren:

Enkele veel gestelde vragen

Iedereen die de link heeft ontvangen kan de uitzending bekijken.

Hiervoor geldt geen maximum. Wel vragen we u om het ons even te laten weten als u meer dan 1000 kijkers verwacht.

Standaard is dit 1 maand. Deze periode kunt u aanpassen naar wens.

Vraag hier uw online demo aan.

Vraag hier vrijblijvend uw online demo aan of plan een adviesgesprek in met één van onze consultants. We zijn u graag van dienst!

    Makkelijker wordt het niet.
    Probeer het gerust.