0570 244 056

Live uitvaart streamen?


Sinds corona zien veel uitvaartverzorgers en nabestaanden de voordelen van het live uitzenden van uitvaarten. Toch blijkt het in de praktijk nog een hele uitdaging te zijn. Zo kan het veel gedoe zijn om de livestream op te zetten, zijn nabestaanden bezorgd over de privacy en wil je koste wat het kost voorkomen dat de stream tijdens de uitvaart uitvalt. Wanneer je je uitvaarten met Memoriam.tv streamt, zijn deze problemen niet aan de orde. Streamen met Memoriam.tv is betrouwbaar, veilig en gemakkelijk.

Vraag een demo aan of start direct met uitzenden door een account aan te maken onderaan deze pagina!

Dit zeggen anderen over Memoriam.tv:

De uitdagingen bij een live uitvaart

Hoewel de meeste uitvaartcentra over prima AV-apparatuur beschikken, zijn er vrijwel nooit ervaren technici aanwezig met de kennis om een livestream toegankelijk te maken voor genodigden. En zelfs als het wel lukt, dan laat de kwaliteit van beeld en geluid vaak veel te wensen over. Om hier ondersteuning bij te bieden hebben we Memoriam.tv opgezet. Ons platform is speciaal ingericht voor het live uitzenden van uitvaarten, zonder dat daar een ervaren technicus bij aan te pas hoeft te komen.Vraag demo aan

YouTube of Vimeo - een bron van frustratie

In theorie zou je een live uitvaart via een willekeurige streamingdienst kunnen uitzenden. In de praktijk blijkt dat dit vrijwel altijd voor een hoop frustraties zorgt, zowel bij de uitvaartverzorger als bij de nabestaanden en de kijkers. Het probleem met platformen zoals YouTube, Vimeo en Facebook is dat je altijd geconfronteerd wordt met (vaak ongepaste) advertenties, reclamespotjes, onderbrekingen, muziekcensuur en niet te vergeten restricties op het gebied van kijkersaantallen. En laten we even eerlijk zijn, dat zijn zaken waar je bij het online volgen van een uitvaart niet op zit te wachten.Vraag demo aan

De voordelen van streamen via Memoriam.tv

Memoriam.tv is een zeer gebruiksvriendelijke dienst, zo opgezet dat eigenlijk iedereen er mee overweg kan. Je maakt nog steeds opnames zoals je dat altijd doet. Maar in plaats van deze uit te zenden via een frustrerende streamingdienst, maken we een koppeling met je account op Memoriam.tv. Je maakt een uitzending aan, waar een speciale pagina voor gegenereerd wordt. Daar zal de live uitvaart te bekijken zijn. De link van deze pagina is eenvoudig te delen via email of WhatsApp. Nabestaanden kunnen de opnames met dezelfde link alsnog bekijken, tot een maand na de uitzending. Ook is de optie van een downloadlink aanwezig. Bovendien hebben kijkers geen last van reclames of onderbrekingen. Wat wil je nog meer?

Vraag demo aan

  • Gebruiksvriendelijk platform voor live uitvaarten
  • Streamkwaliteit automatisch afgestemd op het medium
  • Unieke links naar gepersonaliseerde landingspagina
  • Opnames van de uitvaart na afloop downloaden

Makkelijker wordt het niet.
Probeer het gerust.

Enkele veelgestelde vragen

Iedereen die de link heeft ontvangen kan de uitzending bekijken. Deze webpagina is dus niet via zoekmachines te vinden.

Hiervoor geldt geen maximum. Wel vragen we u om het ons even te laten weten als u meer dan 10.000 kijkers verwacht ;)

Standaard is dit één maand. Deze periode kunt u aanpassen naar wens.

Vraag een demo aan:

Vraag hier vrijblijvend uw online demo aan of plan een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. We zijn u graag van dienst!