0570 244 056

Live uitzending uitvaart

Hoewel het principe van een uitvaart live uitzenden niets nieuws is, heeft het coronavirus gezorgd voor een drastische stijging in het aantal uitvaarten dat live wordt gestreamd. Genodigden de mogelijkheid bieden tot het online bijwonen van een uitvaartdienst is tegenwoordig geen extraatje meer, maar pure noodzaak. Het is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening die mensen van je verwachten. Toch blijkt dat veel uitvaartcentra nog problemen ervaren om een goede live uitzending van een uitvaart te realiseren.

Makkelijker wordt het niet.
Probeer het gerust.

Problemen bij een live uitzending van een uitvaart

Zelfs wanneer je over degelijke AV-apparatuur beschikt, kun je met allerlei problemen geconfronteerd worden. Hierbij kun je denken aan slechte verbindingen, haperende videobeelden, slecht of volledig ontbrekend geluid, beperkingen in het aantal kijkers en onderbrekingen door reclamespotjes. Het komt ook voor dat video’s (zowel live als on demand) door streamingdiensten geblokkeerd worden omdat er tijdens de ceremonie auteursrechtelijk beschermde muziek wordt afgespeeld. En als uitvaartcentrum kun je het natuurlijk niet maken om het succes van een live uitzending van een uitvaart te laten afhangen van dergelijke onzekerheden. Daarom kies je voor Memoriam.tv.Vraag demo aan

Live uitzending uitvaart via Memoriam.tv

Memoriam.tv is het ideale medium om genodigden die om wat voor reden dan ook verhinderd zijn, de uitvaart toch mee te laten maken. Ons platform is namelijk speciaal ingericht voor het live streamen van uitvaartdiensten. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk, zodat alle medewerkers van uitvaartcentra ermee overweg kunnen. Zodra de AV-installatie met het systeem verbonden is, zet je een live uitzending van een uitvaart in 5 eenvoudige stappen op. Het is voor uitvaartcentra en crematoria ook mogelijk om meerdere live uitvaartdiensten tegelijk uit te zenden. Gewoon via hetzelfde account.Vraag demo aan

Hoe zit het met de kwaliteit van beeld en geluid?

Zelfs met de beste AV-apparatuur kan de kwaliteit van de uitgezonden beelden nogal eens te wensen overlaten. Dat komt doordat veel video- en streamingplatformen de beelden automatisch comprimeren. Memoriam.tv is er echter volledig op gericht om een storingsvrije en probleemloze live uitzending van een uitvaart te realiseren. Bovendien wordt de streamkwaliteit automatisch afgestemd op het medium, waardoor alle kijkers verzekerd zijn van de best mogelijke beeld- en geluidskwaliteit – of ze nu meekijken via interactieve tv, hun computer of een mobiel apparaat. Jij wil toch ook de best mogelijke service verlenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Vraag demo aan

  • Altijd een storingsvrije live uitzending van de uitvaart
  • Te bekijken op computer, tablet, mobiel of interactieve tv
  • Livestream vrij van advertenties, reclames en censuur
  • Live uitzending uitvaart na afloop te downloaden

Zo wordt Memoriam.tv ervaren:

Enkele veel gestelde vragen

Iedereen die de link heeft ontvangen kan de uitzending bekijken.

Hiervoor geldt geen maximum. Wel vragen we u om het ons even te laten weten als u meer dan 10.000 kijkers verwacht.

Standaard is dit 1 maand. Deze periode kunt u aanpassen naar wens.

Vraag hier uw online demo aan.

Vraag hier vrijblijvend uw online demo aan of plan een adviesgesprek in met één van onze consultants. We zijn u graag van dienst!

    Makkelijker wordt het niet.
    Probeer het gerust.