0570 244 056

Livestream begrafenis

In de uitvaartbranche is het, net als in elke andere branche, van belang om met de tijd mee te gaan. Zo verwachten mensen tegenwoordig niet alleen een goede service op locatie, maar ook op afstand. Denk bijvoorbeeld aan het faciliteren van een livestream van een begrafenis. Dit is de ideale oplossing voor familie, vrienden en kennissen die wegens ziekte, wettelijke beperkingen of andere redenen niet fysiek bij de begrafenis aanwezig kunnen zijn. Memoriam.tv biedt uitvaartcentra de mogelijkheid om gemakkelijk de perfecte livestream-uitzendingen te verzorgen.

Makkelijker wordt het niet.
Probeer het gerust.

Livestream begrafenis via Memoriam.tv

Een livestream van een begrafenis uitzenden vereist twee essentiële zaken: een degelijke AV-installatie en een videoplatform om de beelden uit te zenden. Die AV-installatie is er waarschijnlijk al, maar hoe zit het met dat videoplatform? Als je reeds gebruik maakt van een van de bekendere diensten zoals YouTube, Vimeo of Facebook Live, dan weet je dat dit nogal wat problemen kan opleveren. Denk aan onderbrekingen, opdringerige reclames, ongepaste advertenties en beperkingen betreffende het aantal kijkers. Wanneer je gebruik maakt van Memoriam.tv, dan heb je daar allemaal geen last van; ons videoplatform is namelijk volledig gericht op livestreams van begrafenissen.Vraag demo aan

Hoe werkt een begrafenis livestream?

Bij het aanmaken van een account op Memoriam.tv wordt er automatisch een zender ingesteld, waar je al je uitzendingen kunt toevoegen. Indien gewenst kunnen er meerdere livestreams tegelijk worden uitgezonden. Voor elke uitzending wordt een unieke link gegenereerd. Deze link deel je in de aankondiging van de begrafenis livestream. Genodigden die op de link klikken, komen terecht op een gepersonaliseerde landingspagina terecht met de naam van de overledene, de datum en de aanvangstijd van de livestream van de begrafenis. De uitzending via Memoriam.tv start en eindigt automatisch wanneer de zender wordt aan- of uitgezet.Vraag demo aan

Wat mag ik verwachten van de beeld- en geluidskwaliteit?

Bij Memoriam.tv werken we met Adaptive Bitrate Streaming (ABR), wat wil zeggen dat de kwaliteit van de beelden automatisch wordt aangepast naar het apparaat waarop men de begrafenis livestream bekijkt. Het maakt dus niet uit of er gebruik wordt gemaakt van een vast apparaat (pc of interactieve tv) of een mobiel apparaat (laptop, tablet of smartphone), want men profiteert altijd van de best mogelijke kwaliteit. Zowel van beeld als geluid. Daarbij moeten we wel vermelden dat de opgenomen beelden bepalend zijn voor de uiteindelijke beeldkwaliteit; als de AV-installatie staat ingesteld op een lage resolutie dan kunnen wij deze niet op magische wijze omzetten naar een hoge resolutie.

Vraag demo aan

  • Eenvoudig livestream van begrafenis delen
  • Geen limiet aan het aantal kijkers
  • Geen censuur, reclames of onderbrekingen
  • Uitstekende beeld- en geluidskwaliteit

Zo wordt Memoriam.tv ervaren:

Enkele veel gestelde vragen

Iedereen die de link heeft ontvangen kan de uitzending bekijken.

Hiervoor geldt geen maximum. Wel vragen we u om het ons even te laten weten als u meer dan 10.000 kijkers verwacht.

Standaard is dit 1 maand. Deze periode kunt u aanpassen naar wens.

Vraag hier uw online demo aan.

Vraag hier vrijblijvend uw online demo aan of plan een adviesgesprek in met één van onze consultants. We zijn u graag van dienst!

    Makkelijker wordt het niet.
    Probeer het gerust.