0570 244 056

Livestream crematie

Wanneer je verantwoordelijk bent voor het verzorgen van crematies en begrafenissen, dan weet je dat de nabestaanden van de overledene bepaalde verwachtingen hebben van de service die je verleent. De manier waarop we afscheid nemen van dierbaren is de afgelopen jaren echter sterk veranderd, en dat heeft ook gevolgen voor je dienstverlening. Steeds meer uitvaartcentra en crematoria bieden de mogelijkheid om uitvaarten live te streamen, zodat mensen op afstand kunnen meekijken. Het faciliteren van een crematie livestream vereist echter niet alleen AV-apparatuur, maar ook het juiste platform. Graag laten wij je kennis maken met Memoriam.tv, het meest betrouwbare platform voor livestreams van crematies.

Makkelijker wordt het niet.
Probeer het gerust.

Waarom een livestream van een crematie?

Nog afgezien van de beperkingen die momenteel gelden met betrekking tot het aantal bezoekers dat is toegestaan bij een uitvaart, kan een livestream van een crematie ook uitkomst bieden als er simpelweg te weinig ruimte is voor iedereen die afscheid wil nemen van de overledene. Bij uitvaarten van prominente figuren, maar ook van mensen met veel familie, vrienden en kennissen, biedt een livestream iedereen de mogelijkheid om hun respect te betuigen. Zonder dat de naaste familie en het uitvaartcentrum overspoeld worden door bezoekersstromen die ze eigenlijk niet aankunnen.Vraag demo aan

Waarom Memoriam.tv?

In tegenstelling tot andere video on demand platformen en streamingdiensten, is Memoriam.tv speciaal gebouwd voor livestreams van crematies en begrafenissen. Het is een bijzonder robuust, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem dat eenvoudig te installeren is, zodat iedere medewerker ermee overweg kan. De kwaliteit van de livestream van een crematie wordt automatisch aangepast aan het medium. Dat betekent dat elke kijker van de best mogelijke beeld- en geluidskwaliteit verzekerd is. Zowel op pc, laptop of mobiel als op interactieve tv. Ook zijn er geen beperkingen op het gebied van kijkersaantallen.Vraag demo aan

Livestream crematie via Memoriam.tv

Je sluit je AV-apparatuur met een encoder aan op ons systeem. Een livestream van een crematie uitzenden via Memoriam.tv regel je eenvoudig in 5 stappen. Je maakt een account aan op onze website, stelt de zender in en voegt een uitzending toe. Er wordt dan een speciale landingspagina aangemaakt. Deze heeft een unieke link, die je met genodigden kunt delen via email of WhatsApp. De livestream van de crematie start automatisch wanneer de zender wordt aangezet. Indien mensen niet in de gelegenheid zijn om live mee te kijken, kunnen zij de opnames van de crematie tot een maand na de uitzending alsnog bekijken.

Vraag demo aan

  • Ononderbroken livestreams, zonder reclame
  • Livestream crematie na afloop beschikbaar als download
  • Uitzendingen ook te bekijken op mobiele apparaten
  • Betaal een vast, laag bedrag per uitzending

Zo wordt Memoriam.tv ervaren:

Enkele veel gestelde vragen

Iedereen die de link heeft ontvangen kan de uitzending bekijken.

Hiervoor geldt geen maximum. Wel vragen we u om het ons even te laten weten als u meer dan 10.000 kijkers verwacht.

Standaard is dit 1 maand. Deze periode kunt u aanpassen naar wens.

Vraag hier uw online demo aan.

Vraag hier vrijblijvend uw online demo aan of plan een adviesgesprek in met één van onze consultants. We zijn u graag van dienst!

    Makkelijker wordt het niet.
    Probeer het gerust.