0570 244 056

Livestream uitvaart

Een uitvaart biedt mensen de gelegenheid om afscheid te nemen van een dierbare. Maar het is niet altijd mogelijk om fysiek bij de uitvaart aanwezig te zijn. De afgelopen jaren worden steeds meer uitvaarten op afstand bijgewoond, via een livestream. Memoriam.tv beschikt over alle kennis, expertise en middelen om de livestream van een uitvaart probleemloos en zonder onderbrekingen te laten verlopen.

Makkelijker wordt het niet.
Probeer het gerust.

Waarom niet een livestream van de uitvaart op YouTube uitzenden?

In de eerste instantie lijkt het wellicht een voor de hand liggend idee om een livestream van de uitvaart uit te zenden op YouTube of een andere gratis videodienst. Het gebruik hiervan kost immers niets en de meeste mensen zijn er inmiddels wel bekend mee, in de zin dat ze weten hoe ze een video moeten afspelen. Maar dit soort platformen zijn allesbehalve ideaal. Livestreams worden onderbroken door (veelal ongepaste) reclamespotjes en je moet er rekening mee houden dat het gebruik van auteursrechtelijk beschermde muziek problemen kan opleveren. Daar komt bij dat de kwaliteit van de livestreams vaak veel te wensen overlaat. Daarom hebben wij Memoriam.tv opgezet; een platform dat speciaal ontwikkeld is voor professionele livestreams van uitvaarten.Vraag demo aan

Mensen uitnodigen voor de uitvaart livestream

Wanneer je ervoor kiest om de livestream van een uitvaart via Memoriam.tv uit te zenden, dan maak je eerst een account aan op onze website. Je kunt dan een zender instellen en een uitzending toevoegen. Er wordt dan een link aangemaakt die je gemakkelijk via WhatsApp of e-mail kunt delen met de genodigden. De link verwijst naar een persoonlijke landingspagina waar de livestream van de uitvaart bekeken kan worden. Er zijn geen beperkingen aan het aantal kijkers, dus je kunt de link delen met wie je wilt. Genodigden die niet live mee kunnen of willen kijken, kunnen tot een maand na de uitzending van de link gebruik maken (tenzij anders ingesteld).Vraag demo aan

Kosten professionele livestream van een uitvaart

Zelfs bij een eenvoudige uitvaart lopen de totale kosten vaak hoog op. Dikke rekeningen die maanden na de uitvaart nog op de mat vallen, zijn wel het laatste waar nabestaanden op zitten te wachten. Bij Memoriam.tv hanteren we altijd eerlijke, reële tarieven voor het faciliteren van de livestream van de uitvaart. Je hoeft geen abonnement bij ons af te sluiten en je betaalt geen aansluitkosten. Ook voor de teststreams brengen we geen kosten in rekening. In plaats daarvan betaal je een vast, laag bedrag per uitzending, dat aan het einde van de maand gefactureerd wordt. Dit is inclusief gemiddeld 100 kijkuren per uitzending. Dankzij onze transparante werkwijze weet je waar je aan toe bent. Wel zo prettig.

Vraag demo aan

  • Livestream uitvaart op alle apparaten te bekijken
  • Uitstekende kwaliteit van beeld en geluid
  • Geen onderbrekingen of reclames
  • Onbeperkt aantal kijkers mogelijk

Zo wordt Memoriam.tv ervaren:

Enkele veel gestelde vragen

Iedereen die de link heeft ontvangen kan de uitzending bekijken.

Hiervoor geldt geen maximum. Wel vragen we u om het ons even te laten weten als u meer dan 10.000 kijkers verwacht.

Standaard is dit 1 maand. Deze periode kunt u aanpassen naar wens.

Vraag hier uw online demo aan.

Vraag hier vrijblijvend uw online demo aan of plan een adviesgesprek in met één van onze consultants. We zijn u graag van dienst!

    Makkelijker wordt het niet.
    Probeer het gerust.