0570 244 056

Uitvaart digitaal bijwonen

De coronacrisis heeft onze manier van leven drastisch veranderd. We werken op grote schaal thuis en maken meer dan ooit tevoren gebruik van technologie om met elkaar te communiceren – zowel zakelijk als privé. De maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan hebben ook de manier waarop we afscheid van elkaar nemen beïnvloedt. Een uitvaart digitaal bijwonen is nu geen uitzondering meer. Maar als je zelf een uitvaart moet regelen, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat alles soepel en probleemloos verloopt. Daar kan Memoriam.tv je bij helpen.

Makkelijker wordt het niet.
Probeer het gerust.

Wat is Memoriam.tv?

Memoriam.tv is een platform dat speciaal ontwikkeld is voor het faciliteren van livestreams van uitvaartdiensten. Na het aanmaken van een account op onze website kun je een eigen zender koppelen. Via deze zender worden de video opnames die tijdens de uitvaart gemaakt worden, uitgezonden als livestream. Zodra de uitzending is ingepland en de koppeling is gemaakt, heb je er verder geen omkijken meer naar. Wij zorgen ervoor dat alles werkt zoals de bedoeling is, zodat alle genodigden zonder problemen de uitvaart digitaal kunnen bijwonen.Vraag demo aan

Hoe kunnen genodigden de uitvaart digitaal bijwonen?

Zodra je een uitzending hebt aangemaakt, wordt er een link gegenereerd. Je kunt deze link gemakkelijk via WhatsApp of e-mail delen met de genodigden. Wanneer mensen op de link klikken worden zij automatisch doorverwezen naar de landingspagina waarop de livestream te zien zal zijn. Er zijn geen beperkingen wat betreft het aantal kijkers. Zijn er genodigden niet in de gelegenheid om de uitvaart digitaal bij te wonen of hebben ze iets gemist? Dan kunnen zij tot een maand na de uitzending van de link gebruik maken om de uitvaart alsnog te bekijken. De opnames komen na afloop ook als download beschikbaar voor de nabestaanden.Vraag demo aan

Op welke apparaten is de uitvaart te bekijken?

Memoriam.tv is een responsive platform. Dat wil zeggen dat de uitgezonden videobeelden automatisch worden omgezet naar het meest geschikte formaat voor het apparaat waar de kijker gebruik van maakt. Dat kan een vast apparaat zijn, zoals een computer of interactieve televisie. Maar de uitvaart digitaal bijwonen is ook mogelijk via een mobiel apparaat, zoals een laptop, een tablet of een smartphone. Op die manier maak je de uitvaart voor alle genodigden optimaal toegankelijk en hebben zelfs de mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, toch het gevoel dat ze dichtbij zijn.

Vraag demo aan

  • Uitvaart digitaal bijwonen op alle apparaten
  • Zonder reclames of andere onderbrekingen
  • Eerlijke tarieven: vast bedrag per uitzending
  • Een uitstekende kwaliteit van beeld & geluid

Zo wordt Memoriam.tv ervaren:

Enkele veel gestelde vragen

Iedereen die de link heeft ontvangen kan de uitzending bekijken.

Hiervoor geldt geen maximum. Wel vragen we u om het ons even te laten weten als u meer dan 10.000 kijkers verwacht.

Standaard is dit 1 maand. Deze periode kunt u aanpassen naar wens.

Vraag hier uw online demo aan.

Vraag hier vrijblijvend uw online demo aan of plan een adviesgesprek in met één van onze consultants. We zijn u graag van dienst!

    Makkelijker wordt het niet.
    Probeer het gerust.