0570 244 056

Uitvaart online kijken

Wanneer we het nieuws krijgen dat er iemand die we kennen is overleden, worden we vaak overspoeld door een drang om afscheid te nemen en de nabestaanden te condoleren. Helaas is het niet altijd mogelijk om fysiek bij een uitvaart aanwezig te zijn. Bijvoorbeeld vanwege werk, verblijf in het buitenland of ziekte. Gelukkig hebben de technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat het mogelijk is om toch een uitvaart bij te wonen, zelfs als we niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Memoriam.tv is een videoplatform dat speciaal is opgezet voor wie een uitvaart online wil kijken.

Makkelijker wordt het niet.
Probeer het gerust.

Waarom niet een uitvaart online kijken via een gratis videoplatform?

Wil je een uitvaart online kijken via een van de bekende gratis videoplatformen, dan kun je met tal van problemen geconfronteerd worden. Denk aan ongepaste advertenties, onderbrekingen door commercials, video players die niet goed werken op mobiele apparaten en audio die niet gelijk loopt met de beelden. Bovendien staan de meeste mensen er niet bij stil dat video’s op deze platformen geblokkeerd kunnen worden wanneer er auteursrechtelijk beschermde muziek wordt afgespeeld tijdens de uitvaart. Met als gevolg dat de hele uitzending in het water valt.Vraag demo aan

Uitvaart online kijken via Memoriam.tv

Memoriam.tv is speciaal opgezet voor het uitzenden van uitvaartdiensten. De beelden worden automatisch aangepast aan het apparaat waar de kijker gebruik van maakt, zodat iedereen de best mogelijke beeld- en geluidskwaliteit heeft. Je hebt ook geen last van advertenties, commercials of andere onderbrekingen. Als je van Memoriam.tv gebruik maakt, wordt er bovendien niet gecontroleerd of jij wel de rechten bezit van de muziek die tijdens de uitvaart ten gehore wordt gebracht; dit is iets wat op andere streamingdiensten nogal eens voor problemen wil zorgen.Vraag demo aan

De uitvaart op een ander moment kijken

Op een ander moment de uitvaart online kijken is geen enkel probleem als je gebruik maakt van Memoriam.tv. De opnames blijven tot een maand na de live uitzending beschikbaar via de oorspronkelijke link, echter is het indien gewenst mogelijk om deze termijn te verlengen. Daarnaast bieden we de nabestaanden de mogelijkheid om de opnames na afloop te downloaden en op te slaan op een computer of in de cloud. Op die manier kunnen de videobeelden bewaard blijven, ook nadat de videobestanden van onze server zijn verwijderd.

Vraag demo aan

  • Stuur genodigden een unieke link naar de livestream
  • Uitvaart online kijken zonder reclames of onderbrekingen
  • Op pc, laptop, tablet, smartphone of interactieve tv
  • Eerlijke, transparante tarieven & geen verborgen kosten

Zo wordt Memoriam.tv ervaren:

Enkele veel gestelde vragen

Iedereen die de link heeft ontvangen kan de uitzending bekijken.

Hiervoor geldt geen maximum. Wel vragen we u om het ons even te laten weten als u meer dan 10.000 kijkers verwacht.

Standaard is dit 1 maand. Deze periode kunt u aanpassen naar wens.

Vraag hier uw online demo aan.

Vraag hier vrijblijvend uw online demo aan of plan een adviesgesprek in met één van onze consultants. We zijn u graag van dienst!

    Makkelijker wordt het niet.
    Probeer het gerust.