0570 244 056

Uitvaart streamen

Wanneer je een uitvaart moet regelen, dan wil je dat iedereen straks op gepaste wijze afscheid kan nemen. Dan hebben we het niet alleen over de mensen die fysiek bij de begrafenis of crematie aanwezig zullen zijn, maar ook over andere genodigden. Het is tegenwoordig gebruikelijk om een uitvaart te streamen. Dat wil zeggen dat er videobeelden van de uitvaart worden opgenomen die live worden uitgezonden, zodat mensen thuis of vanaf een andere locatie kunnen meekijken. Het maken van opnames spreekt doorgaans wel voor zich, maar hoe kun je nu het beste zo’n uitvaart streamen? Wel, daar kan Memoriam.tv bij helpen.

Makkelijker wordt het niet.
Probeer het gerust.

Waarom Memoriam.tv?

Memoriam.tv is een platform dat speciaal is ingericht voor het live streamen van uitvaarten. In tegenstelling tot de streamingdiensten waar je wellicht al mee bekend bent, heb je bij ons geen last van reclames en andere onderbrekingen tijdens het streamen van de uitvaart. Daar komt bij dat jouw uitzending via Memoriam.tv niet wordt gecontroleerd op muziekrechten, zoals bij veel andere videoplatformen wel het geval is. Men kan dus met een gerust hart de muziek afspelen die tijdens de uitvaart gewenst is.Vraag demo aan

Uitvaart streamen met de beste beeldkwaliteit

De genodigden die straks live mee willen kijken, doen dat natuurlijk allemaal op hun eigen manier. Wij zorgen dat de uitgezonden beelden automatisch worden geconverteerd naar het beeldscherm formaat van de kijker. Op die manier hebben genodigden altijd de beste beeldkwaliteit; of zij nu meekijken via hun pc, laptop, tablet, smartphone of interactieve tv. Vanzelfsprekend moeten de opnames zelf wel van goede kwaliteit zijn om ook goede beeldkwaliteit uit te kunnen zenden, en niet iedereen is in het bezit van een professionele videocamera. Gelukkig beschikken de meeste uitvaartcentra wel over AV-apparatuur waar je gebruik van kunt maken.Vraag demo aan

Wat zijn de kosten van een uitvaart streamen?

Een uitvaart gaat gepaard met aanzienlijke kosten, waar nabestaanden soms maanden later nog mee geconfronteerd worden. Wanneer je gebruik maakt van Memoriam.tv dan ben je verzekerd van een transparante werkwijze en eerlijke tarieven. Je zit bij ons zit je niet vast aan een abonnement; in plaats daarvan betaal je een vast, laag bedrag per uitzending. Dit is inclusief het gemiddelde van 100 kijkuren. Wanneer er meer dan 100 kijkuren per uitzending zijn, dan betaal je per extra kijker een voordelig tarief bij. Aan het eind van de maand ontvang je van ons de factuur voor onze dienstverlening.

Vraag demo aan

  • Uitvaart streamen met de beste beeldkwaliteit
  • Kijk mee via computer, mobiel of interactieve tv
  • Stuur genodigden een link via WhatsApp of mail
  • Uitzending na afloop beschikbaar als download

Zo wordt Memoriam.tv ervaren:

Enkele veel gestelde vragen

Iedereen die de link heeft ontvangen kan de uitzending bekijken.

Hiervoor geldt geen maximum. Wel vragen we u om het ons even te laten weten als u meer dan 10.000 kijkers verwacht.

Standaard is dit 1 maand. Deze periode kunt u aanpassen naar wens.

Vraag hier uw online demo aan.

Vraag hier vrijblijvend uw online demo aan of plan een adviesgesprek in met één van onze consultants. We zijn u graag van dienst!

    Makkelijker wordt het niet.
    Probeer het gerust.