0570 244 056

Uitvaart terugkijken

Het live streamen van uitvaarten is tegenwoordig heel gebruikelijk. Maar in de praktijk blijkt dat veel mensen ook behoefte hebben aan de mogelijkheid om een uitvaart terug te kijken. Dat kan zijn omdat ze niet in de gelegenheid waren om de livestream te bekijken, of omdat ze de uitvaart of een deel daarvan gewoon nog een keertje willen zien. Een uitvaart is immers een evenement waar vaak veel mensen aan het wordt komen, waar veel verhalen worden verteld en herinneringen worden gedeeld. Het kan een overweldigende ervaring zijn en een uitvaart terugkijken kan helpen bij het verwerkingsproces. Met Memoriam.tv kunnen mensen, naast het live bekijken van een uitvaart, ook de uitvaart terugkijken.

Makkelijker wordt het niet.
Probeer het gerust.

Wat is Memoriam.tv?

Memoriam.tv is een videoplatform dat specifiek gericht is op het uitzenden van uitvaartdiensten. Ons systeem biedt vele voordelen ten opzichte van conventionele videodiensten. Elke livestream wordt automatisch geoptimaliseerd voor het medium, zodat elke kijker van de best mogelijke beeld- en geluidskwaliteit profiteert. Zowel via vaste apparaten (pc, interactieve tv) als via mobiele apparaten (laptop, tablet, smartphone). Ook heb je met Memoriam.tv geen last van onderbrekingen, reclames, censuur en kijklimieten. Voor elke livestream wordt een unieke link gegenereerd die eenvoudig te delen is.Vraag demo aan

Hoe kunnen mensen de uitvaart terugkijken?

De opnames van de uitvaart blijven standaard tot een maand na de uitzending beschikbaar (tenzij anders ingesteld) en zijn gewoon via de oorspronkelijke link te bekijken. Er zijn echter aanvullende mogelijkheden met betrekking tot de uitvaart terugkijken. Zo bieden we de nabestaanden de mogelijkheid om de uitzending na afloop te downloaden. Op die manier kan men op elk gewenst moment de uitvaart terugkijken, ook nadat de opnames van onze server verwijderd zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden om de opnames van de uitvaart te bewaren.Vraag demo aan

Kunnen de opnames ook bewerkt worden?

Ja, het is mogelijk om de opnames van de uitvaart te bewerken. Memoriam.tv beschikt over een gebruiksvriendelijke editing module. Deze maakt het heel makkelijk om bijvoorbeeld de start en/of het einde van de uitzending aan te passen en de opnames zo in te korten dat kijkers die de uitvaart terugkijken niet steeds hoeven te spoelen. Indien de opnames zijn gedownload is het vanzelfsprekend ook mogelijk om deze verder te bewerken met een videobewerkingsprogramma naar keuze. Zo hebben de nabestaanden altijd een mooie visuele herinnering aan het afscheid van hun dierbaren.

Vraag demo aan

  • Opnames uitvaart terugkijken wanneer men wil
  • Kijk op computer, tablet, mobiel of interactieve tv
  • Altijd een optimale beeld- en geluidskwaliteit
  • Eenvoudig opnames inkorten met editing module

Zo wordt Memoriam.tv ervaren:

Enkele veel gestelde vragen

Iedereen die de link heeft ontvangen kan de uitzending bekijken.

Hiervoor geldt geen maximum. Wel vragen we u om het ons even te laten weten als u meer dan 10.000 kijkers verwacht.

Standaard is dit 1 maand. Tenzij er op verzoek alleen een live uitzending wordt gestreamd, dan is terugkijken helaas niet mogelijk.

Vraag hier uw online demo aan.

Vraag hier vrijblijvend uw online demo aan of plan een adviesgesprek in met één van onze consultants. We zijn u graag van dienst!

    Makkelijker wordt het niet.
    Probeer het gerust.