0570 244 056

Uitvaartdienst online

Het komt bij elke uitvaart voor: genodigden die verhinderd zijn wegens ziekte, lichamelijke beperkingen, te grote afstanden of werkgerelateerde verplichtingen. Ook wettelijke beperkingen met betrekking tot het maximale aantal gasten dat bij de uitvaart aanwezig mag zijn (bij voorbeeld vanwege coronamaatregelen) kunnen problematisch zijn. Om deze mensen toch de gelegenheid te bieden om de begrafenis, crematie of herdenkingsdienst mee te maken, kun je de uitvaartdienst online uitzenden via Memoriam.tv.

Makkelijker wordt het niet.
Probeer het gerust.

Een uitvaartdienst online uitzenden

Een uitvaart is een heel persoonlijk en veelal besloten evenement. Het kan wellicht dan ook wat vreemd voelen om de dienst op het web te zetten zodat mensen kunnen meekijken. Maar een uitvaartdienst online uitzenden wordt steeds populairder. Dat is niet zo verwonderlijk, want het biedt mensen die om wat voor reden dan ook niet fysiek bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn, toch de gelegenheid om afscheid te nemen, hun respect te betuigen en de nabestaanden een hart onder de riem te steken. En dat is uiteindelijk waar het om draait, nietwaar?Vraag demo aan

Maar ik kan toch ook de uitvaartdienst online zetten op YouTube?

In principe kan dat. Maar vergis je niet, zowel YouTube als andere videoplatformen, evenals Facebook, gaan gepaard met een hoop beperkingen en frustraties. Hierbij kun je denken aan ongepaste advertenties, reclamespotjes en onderbrekingen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over video’s die geblokkeerd worden omdat je niet hebt betaald voor de rechten van de muziek die tijdens de uitvaart ten gehore wordt gebracht. Dit zijn allemaal problemen waar je simpelweg niet mee geconfronteerd wilt worden – en al helemaal niet tijdens een online uitvaartdienst.Vraag demo aan

Wat maakt Memoriam.tv anders dan andere videoplatformen?

Memoriam.tv is specifiek gericht op het uitzenden van uitvaarten. Als je ons platform gebruikt om een uitvaartdienst online uit te zenden, dan ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige, professionele livestream zonder vervelende onderbrekingen. Deze livestream is te bekijken op een gepersonaliseerde landingspagina, waarvan je de link eenvoudig via WhatsApp of email kunt delen met familieleden, vrienden en kennissen. Het formaat van de videobeelden wordt automatisch geoptimaliseerd voor het apparaat dat de kijker gebruikt, of dat nu een computer, mobiel apparaat of interactieve tv is. Bovendien komen de opnames van de uitvaartdienst na afloop beschikbaar als download voor de nabestaanden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden om een uitvaartdienst online uit te zenden via Memoriam.tv.

Vraag demo aan

  • Eenvoudig een uitvaartdienst online uitzenden
  • Te bekijken op vaste & mobiele apparaten
  • Zonder onderbrekingen, censuur of reclames
  • Hoogwaardige kwaliteit van beeld & geluid

Zo wordt Memoriam.tv ervaren:

Enkele veel gestelde vragen

Iedereen die de link heeft ontvangen kan de uitzending bekijken.

Hiervoor geldt geen maximum. Wel vragen we u om het ons even te laten weten als u meer dan 10.000 kijkers verwacht.

Standaard is dit 1 maand. Deze periode kunt u aanpassen naar wens.

Vraag hier uw online demo aan.

Vraag hier vrijblijvend uw online demo aan of plan een adviesgesprek in met één van onze consultants. We zijn u graag van dienst!

    Makkelijker wordt het niet.
    Probeer het gerust.